Ortopedisk sydde sko

Ortopedisk sydde sko er laget etter dine mål.
Når en fot er såpass deformert at en vanlig sko eller spesialsko ikke passer eller hjelper nok, kan vi lage sydd fottøy. I mange tilfeller kan vi løse de problemene som du har hatt ved å bruke vanlige sko.

Nesten alltid er det en mer alvorlig medisinsk diagnose som sier at denne type sko er nødvendig. Da kan du tenke på diabetes med sårdannelse, alvorlige feilstillinger, amputasjoner og rheumatiod artritis.

En ortopedisk sydd sko er laget for hånd, spesielt tilpasset dine føtter ved bruk av moderne teknikk. Dine ønsker og dagens mote er veldig viktig for oss når vi lager et par sko til deg.

Spasersko, joggesko, støvler, bunadsko eller vernesko. Mange modeller er mulig i mange farger. Klikk gjerne på knappen under bildet for å se noe av våre modeller.

Prosedyre

Et par ortopedisk sydde sko blir alltid henvist til oss fra en spesialistlege etter en henvisning fra fastlege. Ta gjerne denne legeerklæring med til oss.

I timen hos oss tar vi mål av dine føtter og underben med hjelp av vår skanner, vurderer vi gangmønster og lytter hvordan du helst vil at skoene skal se ut. Vi planlegger ofte å ta en mellomprøve for å forsikre oss om at passformen er så bra som mulig.

Etter måltaking tar det mellom 10 og 12 uker før vi kan levere dine ortopedisk sydde sko.
Tusen takk!
Din beskjed er sendt og vi vil ta kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj, noe gikk galt. Din beskjed er IKKE sendt.
Forsøk igjen, eller kontakt oss på tlf eller epost isteden.

Kontakt oss!

Adresse ikon
Infanterivegen 22, 3734 Skien
Adresse ikon
(+47) 35 91 53 91
Våre åpningstider:

Man til fredag   kl 8:00 -16:00

Lunsj fra kl 11:30 -12:00.
Personvern
Copyright 2020: Drevelin Ortopedi Skien AS
Utviklet av : Annec Design